10.24

2013-11-28

// godmorgon, ovan ser ni tre par skor som jag gärna hade ägt. 
Vansen och Niken har två vänner till mig och dom är riktigt snygga i verkligheten och på fötterna. Sedan att dom är bekväma är ju ett riktigt stort plus.
Annars så sitter jag i soffan med datorn och en kopp green-chai te och har påbörjat dagens plugg, har en hel del kvar att fixa så blir nog plugg hela dagen.. 

23.33

2013-11-24
// har äntligen landat i soffan efter jobb och kvällsmat. Så tänkte bara tipsa om två favoriter i sminkväskan just nu. Förutom mina make up store produkter, så är dessa två stora favoriter. Ögonskuggan från Too Faced är helt underbar och kostar på Kicks 369 kr, ni hittar den HÄR
Sedan fick jag även hem Estëe Launder's daywear som test senast jag beställde från kicks, en sådan dryg mirakelprodukt, helt underbar! Varje gång jag tar den, så ser jag så mycket piggare ut, den ger en lyster och en solbrun tutch. Måste verkligen köpa mig denna produkt i stor förpackning! Ni hittar den HÄR och den kostar 395 kr för 30 ml. 
Och eftersom jag är så nöjd med min ögonskuggspalett så känns DENNA given!

14.59

2013-11-21

// 1: wallstuff // 2: design online // 3: tom dixon // 4: reiko Kaneko // 5: hay

Tog en liten paus i pluggandet och hittade massa fin inredning. 
Ja tack till allt ovan, marmor skärbrädan skulle passa perfekt i köket och marmor brickan perfekt i fönstret i badrummet med lite produkter/ljus på. Tavlan i hallen och lika så lampan. Muggarna är riktigt fina och även koppar ljuslyktan. 

14.15

2013-11-21
 
 // ovan ser ni mina två nya tavlor som anlände idag, äntligen skall det komma upp något på väggarna och jag är så nöjd. Lovar att bjuda på bättre bilder när dom hänger på väggarna. Kan verkligen rekommendera att beställa från sealoe, ramarna köpte vi på Ikea. 

11.55

2013-11-21

// frukost nr två ser ni här ovan, idag skall jag sitta bänkad framför datorn och försöka bli klart med allt plugg, för då väntas en ledig helg. Annars så skall jag tipsa er om att INTE köpa äggvita på dunk, smakar kemikalier.



18.22

2013-11-20

// självklart fastnar jag framför photoshop och gjorde detta kollage, när jag egentligen borde plugga... 
Metallpallen kollade jag och älsklingen på idag och den är så snygg i verkligheten, vill verkligen köpa den och ha den i hallen. Skall väcka sambon nu och få han att laga dagens middag, så att jag kanske hinner få något gjort idag, annars blir det att stressa ihjäl imorgon. 

17.42

2013-11-20
// ovan ser ni lite snygga godbitar, skulle mer än gärna ägt dessa saker denna höst eller borde skriva vinter är ju trots allt snart december. Men vart är snön? 
Annars så har jag ändå hunnit med ganska mycket idag för engångs skull, brandövning på jobbet, shopping med sambon; bland annat ikea, xxl sport..., kjell o company m.m. Så nu börjar vi känna oss redo inför december månad med allt julpynt osånt, har även fixat lunch, skall plugga nu ett bra tag, sedan laga middag och ikväll väntas handboll. 

22.44

2013-11-19
// tyckte att denna väska skulle få en större presentation, en perfekt simpel liten väska. 
Denna står helt klart på min önskelista till tomten iår, ni kan hitta den HÄR.
Förövrigt så kollade precis jag och älsklingen på fotbollen, förlust mot portugal, illa sverige, inget vm. 

20.20

2013-11-19

// lite saker som jag gärna skulle ägt idag, en simpel och bekväm outfit. 
Har spenderat dagen i soffan, på högskolan och i köket. Ljuslyktan fick åka med i detta collage bara för att det var så fint och skulle passat bra på sminkbänken. 

17.43

2013-11-13
 
// lite bilder från lägenheten, svårt att få med en helhet så fick bli lite detaljbilder, tog lite fler bilder med skulle blivit ett så himla långt inlägg då så lägger upp dom andra någon annan dag. 
Just nu står sambon i köket och lagar hamburgare, skall bli så himla gott! Ikväll väntas handbollsträning, lär behövas efter dagens middag, haha 



21.25

2013-11-12


// tror inte någon har missat de underbara tavlorna från sealoe, älsklingen och jag har faktiskt funderat på att köpa hem "bon appetit" och "i've seen you at your highest and i've seen you at your lowest and i've loved you always" Har inga tavlor alls på väggarna än, så dessa två skulle passat perfekt i köket och i vardagsrummet och självklart skall vi då ha "bon appetit" i köket. 
 

17.38

2013-11-12


// äntligen är pojkvännen hemma, dags att laga middag tillsammans för att sedan ta tag i det där tråkiga med att bo i en egen lägenhet. Städa. Men är så skönt när det är klart och allt känns så fräscht, sen skall vi dra till gymmet tillsammans. Är så mycket roligare och enklare att hålla sig hälsosam när vi båda försöker och hjälps åt. 

(och ni som frågat lite saker, allt skriver jag inte på inlägg så kolla under era kommentarer, svaren finnd där)
 

17.02

2013-11-12

// sakta men säkert så börjar det närma sig jul, så tänkte tipsa lite om vad man kan önska sig. Ovan ser ni saker på min önskelista. Först upp på listan är en ipad mini, då jag behöver den för skolarbete men även kul att ha en på fritiden med. Sedan väskan, den perfektaste lilla smidiga väskan. Perfekt till stan när man skall shoppa eller festa då man även kan ta av bandet. Sedan är lexington kudden något jag vill ha i vardagsrummet, den är så snygg och skulle göra sig perfekt i fotöljen. Marc by marc jacobs klockan har jag viljat ha länge, samt chanel nagellacket rouge noir och en ny pyjamas är ett måste. Sedan var ögonskuggan mest ett tips, har denna i svart och den är super bra verkligen, skulle faktikt vilja ha den i brun med.  Ni kanske inte önskar er exakt detta som jag önskar mig, men smycken, väskor, smink, mysplagg, teknikprylar och inredning.
Sånt är alltid kul att önska sig! 

16.22

2013-11-11

// väntar ut lite tid för att strax börja med dagens middag, ikväll väntas handbollsträning det är det enda jag älskar med måndagar! 

11.56

2013-11-11

// rensade ut gaderoben för några dagar sedan och började verkligen inse hur tråkiga kläder jag har. Jag har en väldigt blandad stil och det syns i gaderoben. Men här ovan har lite saker som jag gärna skulle ägt, som nog speglar den stil jag vill ha. Gillar det där simpla med "coola" detaljer. 

12.26

2013-11-07

// dags att få gjort lite arbete, sen så tar jag lång helg. Lite saker jag annars vill få gjort idag är rensa gaderoben, städa lägenheten och unna mig lite inpackningar/ansiktsmask m.m. ikväll framför någon bra film tillsammans med sambon. 

18.59

2013-11-05

// ovan ser ni 3 underbara doft ljus från voluspa, alla 3 doftar underbart men favoriten måste ändå vara mandarino channela. Spenderade dagen tillsammans med underbara jennie, vi åt lunch på bistro beo och kollade runt i butiker. Jag som skulle hålla i kortet, glömde snabbt av det och kom hem med dessa 3 underbara ljus, ett bar super sköna mjukisbyxor och en färgbomb. 

16.02

2013-11-03

// 1: ellos // 2: lexington //3: ittala //4: voluspa

Vill bara köpa mer och mer fin indredning till lägenheten. Detta ovan tycker jag om riktigt mycket och skulle verkligen inte tackat nej till att ha lampan i vardagsrummet då den vi har nu inte hänger så rakt och snyggt som vi vill. Annars så är allt bra, mycket i skolan förtillfället men det får man nog vänta sig när man går på högskola, så skall försöka beta av lite arbete nu och sedan laga middag tillsammans med sambon. Senare blir det att dra till gymmet tillsammans och avsluta kvällen med en bra film och god kvällsmat.