MICHAEL KORS

2013-09-25

// Michael Kors har äntligen kommit till kicks, eller iallafall till deras hemsida. 
Så kunde inte låta bli att beställa detta snygga nagellack igår, behöve ändå lite nytt solpuder m.m. tror att detta kommer bli väl använt nu till hösten och vintern. Denna nyans heter: Lacquer Desire, men är även sugen på Lacquer Hint som är en mer neutral färg. 
Om dessa produkter finns på kicks i stan, så vill jag även kolla in läpstiften och läppglansen. 

SUNDAY FUCKING SUNDAY

2013-09-22


// idag hälsar söndagsångesten på. Kommer få spendera dagen framför datorn för att jobba ikapp lite plugg, har så sjukt mycker att denna vecka så vill verkligen inte att helgen skall ta slut. 
Samtidigt som jag verkligen vill att nästa helg skall börja nu, skall nämligen fira att jag har fyllt 20 tillsammans med massa vänner. 

FOUR YEARS TOGETHER

2013-09-22
// fyra år tillsammans med pojkvännen idag, shit vad tiden går extrem fort. 
För fyrå årsedan hade vi nästan precis träffats och idag bor vi ihop. 

OMBRE

2013-09-21

/ två snabba bilder på mitt hår just nu, var hos min fantastiska frisör sandra idag och fixade en ombre och klippte av det en bra bit. Blev väldigt nöjd faktiskt, vad tycker ni? 

BREAKFAST

2013-09-19

// godmorgon, vaknade med världens huvudvärk imorse men lyckades ta mig upp i sängen för att dra på ett jobbmöte. Nu har jag iallafall ätit upp den överdrivet goda men onyttiga frukosten ovan och börjat kolla över lite plugg samtidigt som jag kollar på tv. Måste dock dra upp en växel så att jag verkligen får gjort något idag, vill ju inte sitta hela helgen framför datorn.. haha 

LONDON PART II

2013-09-18

// lite blandat från london bara. 

COLORS

2013-09-18


 // laleh's nya låt colors är verkligen en av topp fem i min höstlista.
Ni kan lyssna på hela låten HÄR, tipsa gärna om andra mysiga höstlåtar! 

LONDON PART I

2013-09-18
 
// äntligen har jag börjat få in lite rutiener i livet igen, så skall börja blogga igen tänkte jag. 
Ovan har ni lite bilder från london resan jag gjorde för några veckor sedan tillsammans med min pojkvänn, kommer snart upp några till som är lite mer personliga. Ville bara visa er hur otroligt vackert london är, älskar verkligen den staden. 

FIRST SEPTEMBER

2013-09-01

// det där med att lägga upp massa bilder från london får vänta lite, har hundra saker att fixa inför imorgon då jag börjar skolan. Men tänkte iallafall bjuda på en närmare titt på en london outfit, super bekväm och snygg. Kjolskjortsen och skjortan är från zara. Fyller förresten 20 år om 16 dagar.