HOME

2013-08-30


// kom hem igår kväll från london, har haft en grym resa tillsammans med älsklingen. 
Så idag har vi bara passat på att sova mycket o slappat, men måste ta tag i vårat roliga fredags nöje snart.. Städa. Skall även försöka få upp bilder från resan i helgen och även på alla godbitar jag införskaffat. 
 

INSTAGRAM

2013-08-29

// glöm inte följa mig på instagram för bättre uppdatering. Där heter jag: linneacasandra


SINATRA

2013-08-25

// hemma från en helg i danmark, som ledde till mycket skratt, ett guld och fest. Har världens träningsvärk så klarar knappt av att resa mig ur soffan, men snart är jag tvungen! Måste packa klart det sista inför london, imorgon drar vi älsklingen och jag. 

IPHONE 5

2013-08-21

// äntligen ny mobil! Kunde förlänga mitt abonnemang, så fick hem denna snabbt och enkelt! Blir dock att inviga denna efter helgen i danmark, vill inte riskera att den går sönder direkt. Kommer förresten bli väldigt tomt här några dagar, skall som sagt till danmark på fredag-söndag och på måndag åker älsklingen till london. Så kan tänka mig att jag återkommer på fredag. 

CUSHION COVER

2013-08-21
                

               
// kunde inte riktigt låta bli att klicka hem dessa fina kuddfodral, kan nog hjälpa till att piffa upp lägenheten lite. Klickade även hem DETTA ljus. Fann allt på h&m, 
 
 
 

COUTCH

2013-08-20
// är på jakt efter en ny soffa till min och robins lägenhet, så igår när jag var ute och kollade på massa olika hemsidor efter möbler så ramlade jag över den här. Vi har just nu en grå i ungefär samma nyans som vi lånat av robins syster. Så är la ute efter något liknande och denna föll mig i smaken, gillar modellen och dom roliga fötterna. Denna hittar man på mio för 5995 kr. 
Nästa uppdrag - hitta nytt soffbord. 

 
 
 

XVII AUGUST

2013-08-17

// godmorgon! Slappar i soffan framför de nya avsnitten av pretty little liars och dricker lite smoothie. Om lite mer än en timme så börjar jag jobba.. Bara 6 dagar med jobb kvar sen blir det att åka till danmark med laget och direkt efter det blir det london med älsklingen! LÄNGTAR 

WANT

2013-08-16
 
// detta linne från h&m nyheter är ju så jäkla snyggt! Måste verkligen få tag på ett, helt slut i små storlekar på hemsidan dock... Kostar 349 kr. 


SMOOTHIE

2013-08-16

// ovan ser ni min favorit frukost, smoothie! Jag gör mina med grekisk yoghurt, havremjölk, proviva mango, fryst mango, frysta hallon, frysta blåbär och banan. Blir verkligen hur gott som helst, testa! 

MAC BOOK PRO RETINA

2013-08-16


// här ser ni min nya och förhoppningsvis trogna vän i tre år framöver. Blev en 15" tums mac book pro, med retina skärm. Ville egentligen ha en mindre, men då försämras allt från ram-minne till grafikkor och detta försämrar möjligheten till att använda programen jag kommer använda. Just det! har inte skrivit att jag skall börja plugga, inte i halmstad utan i trollhättan. Skall läsa digital media i tre år, känns så himla bra! 
 

LONDON BABY

2013-08-14


// älsklingen beställde ikväll en resa till mig och honom, vi åker om endast 13 dagar. Kommer bli så underbart att komma till fina london igen, bor på oxford street precis i centrum på ett grymt hotell i deluxe dubbelrummet. Min älskling kan beställa resor han. Imorgon är vi båda lediga, så skall in mot stan för att köpa en grym sak till mig, plus kolla på nya möbler till lägenheten. 
 

O.P.I

2013-08-12

// nytt nagellacks set från o.p.i. Det matta överlacket kan man använda över vilket vanligt nagellack som helst och det ger verkligen ett snabbt och matt resultat. Sedan är glittret grymt, bara att stoppa i fingret i burken efter att man målat ett tunt lager innan, så har man en extremt glittrig nagel. Detta set blir ditt för 145 kr. 

WISHLIST

2013-08-08


// lite smått och gott som jag gärna skulle vilja ha till min ägo. 
 

LIFE'S DIFFICULT CHOICES

2013-08-05


// pekar finger åt hur jobbigt allt egentligen är, låtsas som ingenting och hoppas att allt ordnar sig kanske inte är det bästa man kan göra, men kör på det någon vecka till iallafall. Frågor som hela tiden åker runt innanför skallen är: skall jag jobba till hösten? skall jag läsa till hösten? kommer jag vara stenungsundsbo eller halmstadbo m.m. 
 
 

YESTERDAY

2013-08-05


// bilder från igår, spenderade kvällen tillsammans med pojkvännen o vänner vid havet, Åt jordgubbar, fiskade och hade det bara allmänt bra. 
 

00.21

2013-08-02
 

FIRST AUGUST

2013-08-01


// en hel dag tillsammans med min ronja, kan inte bli mer fabulous.
 

ZEBRA SHOES

2013-08-01


// nya loafers från zara. Annars så börjar denna dagen bra med gym och grym frukost på balkongen med ronja. Senare väntar nog stan, fota och filmmys. 
 

00.06

2013-08-01


// lite nytt till gaderoben, kommer bättre bild på skorna imorgon!